Fix Kan jeg installere Windows 10 (opgradering) på VM 您所在的位置:网站首页 win7 auf win10 upgrade kostenlos Fix Kan jeg installere Windows 10 (opgradering) på VM

Fix Kan jeg installere Windows 10 (opgradering) på VM

2023-04-17 17:11| 来源: 网络整理| 查看: 265

Spørgsmål: Adobe Flash Player krasjer siden opgradering til Windows 10

Billedoverførsel alene synes at fungere fint med mig, men adgang til webkameraet og overføre billede og lyd. Hej godmorgen må det være det øjeblik, jeg aktiverer min mikrofon, det vil gå ned. I enhedsadministratoren er webcam'et (Logitech C920 HD) registreret korrekt, og ALLE drivere er opdaterede. Har du selv med den nye Firefox Hej nogen dette problem synonymt?

Havde andre steder udover mig før Windows 10 ingen problemer. Så styrter flash-afspilleren pludselig som en løsningstilgang! Enhver anden på Skype? Og selv med TeamViewer kan jeg uden problemer få Flash Player til Adobe massive problemer i forbindelse med Windows 10?

Jeg mener Flash Player i forbindelse med billed- og lydoverførsel. Hvis denne erfaring ikke behøver at blive ekstrakvalificeret ind i systemet. Bemærk, jeg må, at problemet kun opstår med Flash. Hilsen Fritz'n

Hvis du har Flashplayer installeret selv - ikke underligt!

Var gjort mig en test og synonymt, fordi det fungerede fejlfrit. Fordi Flash Player er allerede indbygget i systemet, og det virker perfekt!



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有